Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

2015-03-27 17:00
   Η υπεύθυνη του κέντρου είναι η Μελπομένη Πουλιάση παιδιατρική εργοθεραπεύτρια. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1985. Το 2004 εισήχθη στο τμήμα Εργοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 2008 όπου και ξεκίνησε να εξασκεί το επάγγελμα της Εργοθεραπεύτριας.
 
  Μετεκπαιδεύσεις: Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες-Δυσλεξία (Professional Certificate in Specific Learning Difficulties), Μέθοδος Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (Sensory Integration), Διετές εκπαίδευση και εποπτεία στην παιδιατρική εργοθεραπεία. Αξιολόγηση και αντιμετώπιση νηπίων,παιδιών και εφήβων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής(ΔΕΠΥ,) Μέθοδος δομημένης εκπ/σης «TEACCH», Μέθοδος  αισθητηριακή αμυντικότητα(Πρωτόκολλο Wilbarger), Θεραπευτική Ακρόαση(Therapeutic Listening) .
 
  Από το 2010 είναι αναγνωρισμένη και εξουσιοδοτημένη να χορηγεί το Α΄ ΤΕΣΤ σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Έχει εκπαιδευτεί και σε άλλα αναπτυξιακά τεστ και  τεστ σχολικής ετοιμότητας.
 
  Το 2008 άρχισε να εργάζεται σαν εργοθεραπεύτρια στη ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.    Το 2010 ξεκίνησε να συνεργάζεται με ιδιωτικά κέντρα στην Πάτρα ως εργοθεραπεύτρια. Το 2011 δημιούργησε τον χώρο ΜΕ ΑΞΙΑ στην Πάτρα. 
  Λαμβάνει συνεχή σεμιναριακή επιμόρφωση.
Έχει δημοσιεύσει  άρθρα στο περιοδικό εργοθεραπείας και σε τοπικές εφημερίδες.

—————

Πίσω